Αποστόλης Τότσικας: Αυτός είναι ο ρόλος που θα κάνει στο “Έλα στη θέση μου”

Αποστόλης Τότσικας: Αυτός είναι ο ρόλος που θα κάνει στο “Έλα στη θέση μου”

Μεγάλες εκπλήξεις επιφυλάσσουν οι συντελεστές του «Έλα στη θέση μου» στους τηλεθεατές τη νέα σεζόν.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα ενταχθούν στη σειρά είναι και ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον γιο του Αντρέα Σοφοκλέους, Μάρκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού “ΜΥtv“, ο πρωταγωνιστής θα υποδυθεί τον Μάρκο Σοφοκλέους, ο οποίος είναι γιος του Αντρέα -και κατ’ επέκταση- αδελφός του Δαμιανού και της Σύλβιας. Πρόκειται για έναν μυστηριώδη και δυναμικό νεαρό άνδρα, ο οποίος έχει στοιχεία από τον πατέρα του. Ο χαρακτήρας του έχει και καλές και κακές πλευρές, γεγονός που τον κάνει απρόβλεπτο και άκρως ενδιαφέρον πρόσωπο.

Όπως γνωρίζουμε, ο πατέρας του είναι ο βασικός μέτοχος της SofoExpress, ο οποίος άφησε την εταιρεία στα χέρια της Φαίης, ορίζοντας την πρόεδρο, καθώς και της Ρενάτας, ζητώντας της να αναλάβει χρέη συμβούλου, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα όλων από το αδίστακτο μοντέλο.

Συνεπώς, ο Μάρκος έρχεται για να διεκδικήσει όσα του αναλογούν δεδομένης της περιουσία του πατέρα του. Άρα, πρόκειται κατ’ επέκταση να εμπλακεί με τη SofoExpress, επηρεάζοντας τόσο τη ζωή της Φαίης, όσο και της Ρενάτας, του Αχιλλέα και φυσικά, των αδελφών του Δαμιανού και Σύλβιας.