Απορρίφθηκε νέα αγωγή που είχε κατατεθεί σε βάρος του Kevin Spacey για σεξουαλική επίθεση

Απορρίφθηκε νέα αγωγή που είχε κατατεθεί σε βάρος του Kevin Spacey για σεξουαλική επίθεση

Ξανά στα φώτα της δημοσιότητας βρίσκεται ο Kevin Spacey, καθώς μία αστική αγωγή που είχε κατατεθεί εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση πρόκειται να απορριφθεί, επειδή ο μάρτυρας θέλει να παραμείνει σε καθεστώς ανωνυμίας και δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αμερικανός δικαστής Lewis Kaplan, αποφάσισε ότι πρέπει να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ανώνυμου μάρτυρα.

Ο δικαστής δήλωσε ότι το ενδιαφέρον μεγαλώνει, καθώς ο μάρτυρας κατέθεσε ότι όταν ήταν 14 ετών ο Κέβιν Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίθεση έγινε τη δεκαετία του ‘80. Έτσι η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή, ωστόσο οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο μάρτυρας δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με το CNN, οι δικηγόροι Richard M. Steigman και Peter J. Saghir, σε επιστολή τους τόνισαν ότι ο μάρτυρας δε θα μπορεί να αντέξει την εισβολή των δημοσιογράφων στη ζωή του.

Μάλιστα, ο μάρτυρας είχε μιλήσει για το περιστατικό με διάφορους ανθρώπους κατά τη δεκαετία του ’90, όταν ο Kevin Spacey ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του!