Απολύθηκε ο Γιώργος Δάσκαλος από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη | Τεταμένο το κλίμα

Απολύθηκε ο Γιώργος Δάσκαλος από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη | Τεταμένο το κλίμα

Όπως έγινε γνωστό, πρόωροι τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Γιώργου Δάσκαλου με το Open και την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», ο ίδιος επικοινώνησε με τον Γιώργο Δάσκαλο και του επιβεβαίωσε πως απολύθηκε χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε ότι η Μάριον Μιχελιδάκη είπε στον Γιώργο Δάσκαλο πως η συνεργασία τους ολοκληρώνεται λόγω περικοπών.

Ωστόσο, ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε πως επικοινώνησε με στέλεχος του Open και του είπε: «Ισχύει ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία του δημοσιογράφου Γιώργου Δάσκαλου με την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη. Δεν ισχύει ότι το κανάλι κάνει περικοπές. Ο δημοσιογράφος θα αντικατασταθεί».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι σχέσεις του Γιώργου Δάσκαλου με την Μάριον Μιχελιδάκη τις τελευταίες μέρες ήταν τεταμένες λόγω της θεματολογίας της εκπομπής. Η παρουσιάστρια έχει άλλωστε και την επιμέλεια της εκπομπής, ενώ επιλέγει και την θεματολογία.