Αποχωρεί και ο Mark Consuelos από το Riverdale

Αποχωρεί και ο Mark Consuelos από το Riverdale

Η είδηση της αποχώρησης του Mark Consuelos από το “Riverdale” ήρθε να στεναχωρήσει τους fans της σειράς του CW, αφού ο… κακός Hiram Lodge είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους του teen drama.

Συγκριμένα στο φινάλε της 5ης σεζόν του “Riverdale”, ο Hiram Lodge θα φύγει από την πόλη αφού ο Archie που υποδύεται KJ Apa, θα τον εξορίσει μια για πάντα. Μάλιστα, ο Archie και η παρέα του θα αποκαλύψουν στοιχεία που αποδεικνύουν τη διαφθορά του και αντί να τον σκοτώσουν, θα του δώσουν την επιλογή να φύγει χωρίς να κοιτάξει ποτέ πίσω.

Ενώ την αποκάλυψη έκανε ο δημιουργός της σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa.

Έτσι ο Mark Consuelos δεν θα αποχωρήσει προσωρινά από τη σειρά με σκοπό να επιστρέψει στο μέλλον. Ο ηθοποιός δεν θα αποτελεί μέλος του σταθερού cast του “Riverdale” στην 6η του σεζόν.

«Επομένως, το αποψινό επεισόδιο είναι το κύκνειο άσμα του Mark που παίζει τον κακό μας Hiram Lodge στο Riverdale μετά από τέσσερα τρελά, λαμπρά χρόνια. Από τη στιγμή που ο Mark ήρθε μαζί μας, ήταν κυριολεκτικά έτοιμος για οτιδήποτε, εκατό τοις εκατό δεσμευμένος να κάνει τη ζωή του Archie μια κόλαση. Και αυτό που είναι αστείο είναι ότι ο Mark δεν θα μπορούσε να διαφέρει περισσότερο από τον Hiram. Ένας άριστος επαγγελματίας και ο πιο γλυκός τύπος, πάντα τους προσέχει όλους», είπε ο Roberto Aguirre-Sacasa.