«Από το πολύ άγχος στη Μαρία την άσχημη πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο»

«Από το πολύ άγχος στη Μαρία την άσχημη πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη της με τον καρκίνο, στην καταστροφή του σπιτιού της αλλά και στην επίθεση που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις για τον Αλέξη Γεωργούλη και τις καταγγελίες εις βάρους του.

«Λέω ότι είμαι καλά από συνήθεια. Το σπίτι μου είναι μια χαμένη υπόθεση, δεν υπάρχει ελπίδα. Λέω στους υπευθύνους ότι δεν κάηκε σπιρτόκουτο κάηκε μια πολυκατοικία έξι ορόφων, με 20 διαμερίσματα, που κάηκε από κάποιους ανεγκέφαλους δολοφόνους. Μικρό κοριτσάκι μπήκα σε αυτό το σπίτι, το ’61. Εκεί ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά έμεινα άστεγη. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι έγιναν τρία πλιάτσικα», είπε η Μάγδα Τσαγγάνη για την καταστροφή του σπιτιού της.

Όσο για την μάχη της με τον καρκίνο, η Μάγδα Τσαγγάνη αποκάλυψε: «Ο καρκίνος δε νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες. Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι. Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό».

«Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό το επάγγελμα. Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη “Μαρία την άσχημη” πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο. Αν με φωνάξουν σε κανένα σίριαλ θα ζητήσω να πω μόνο “καλημέρα σας”», πρόσθεσε η Μάγδα Τσαγγάνη στη συνέχεια.

Ενώ σχετικά με τις καταγγελίες του Αλέξη Γεωργούλη, η Μάγδα Τσαγγάνη σχολίασε: «Δεν είναι δυνατόν αυτό το παιδί, να έχει κάτι τέτοιο πράγμα. Βεβαίως να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης αν το έχει κάνει. Ο πατέρας μου να ήταν, ο αδερφός μου να ήταν, να τιμωρηθεί. Ήταν άδικη η επίθεση στο πρόσωπό μου. Δεν είπα εγώ ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν τα σκυλιά. Οι γυναίκες λιποθυμούσαν, είχε τύχει σε εξωτερικό γύρισμα, στην Αγία Παρασκευή και τον είδε και έπεσε και εκείνος τη συνέφερε».