Απίστευτη ιστορία παίκτριας του MasterChef: “Η οικογένεια μου ήρθε σε ρήξη όταν τους είπα ότι είμαι gay…”

Απίστευτη ιστορία παίκτριας του MasterChef: “Η οικογένεια μου ήρθε σε ρήξη όταν τους είπα ότι είμαι gay…”

Άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο του MasterChef, πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Τετάρτης.

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης έλαβαν θέση και είναι έτοιμοι για την αναζήτηση του επόμενου νικητή.

Έτσι οι οντισιόν ξεκίνησαν και την εμφάνιση τους στο πλατό του MasterChef, έκαναν οι νέοι παίκτες προκειμένου να δείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και η Σιμοπούλου Παρασκευή η οποία θέλησε να εξομολογηθεί την δική της προσωπική ιστορία.

Συγκεκριμένα η 24χρονη Παρασκευή αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ανακοίνωσε στους γονείς της, πως είναι gay.

«Καλώς η κακώς με φέρανε οι καταστάσεις να μεγαλώσω λίγο πιο γρήγορα από τα 17-18 μου, είμαι μόνη μου, παλεύω μόνη μου. Ήρθε σε ρήξη η οικογένεια μου όταν εγώ τους ανακοίνωσα ότι είμαι gay. Μετά ήρθε και ο χωρισμός οπότε είχαμε λίγο τις φουρτούνες μας σαν οικογένεια. Οι γονείς μου θεώρησαν ίσως φταίνε οι παρέες και το σχολείο, η πρώτη κίνηση που έκαναν ήταν να μετακομίσουμε, αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι, γιατί δεν αλλάζουν αυτά.

Στο MasterChef ήρθα για εμένα θέλω να εξελιχθώ και ξέρω ότι θα έχω και θετικό αλλά και αρνητικό fan club για αυτό που είμαι. Όμως ξέρω ότι θα υπάρξει και κόσμος που θα με στηρίξει για αυτό που κάνω. Τα σαββατοκύριακα είμαι με τον μπαμπά, μαγειρεύουμε μαζί και προσπαθούμε να φτιάξουμε τις σχέσεις. Πιστεύω ότι ο πατέρας μου πλέον είναι περήφανος για εμένα».