Απίστευτη ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη για την Τατιάνα Στεφανίδου και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Απίστευτη ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη για την Τατιάνα Στεφανίδου και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου, τη μελλοντική της Ελένης Μενεγάκη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι θα ήθελε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στη θέση του παρουσιαστή του Big Brother.

«Η Τατιάνα είναι ένας αντίπαλος πολύ γνώριμος σε όλους. Έρχεται με δύναμη, με φόρα για να κατακτήσει κι εκείνη ένα μερίδιο τηλεθέασης», δήλωσε την επιστροφή της παρουσιάστριας.

«Ακόμη κι αν διαφωνούμε στο τέλος συμφωνούμε γιατί κερδίζω πάντα εγώ», είπε γελώντας η Ζήνα Κουτσελίνη για την Ελένη Μενεγάκη ενώ παράλληλα συμπλήρωσε: «Μιλάμε αλλά δε μιλάμε για τα επαγγελματικά μας γιατί θα την πατήσω κάτω».

«Νομίζω ότι η Ελένη θα επιστρέψει. Το πότε δεν το ξέρω… Καλό θα είναι να έχω φύγει εγώ για να γυρίσει. Δεν μπορώ κι άλλη αντίπαλο! Έλεος! Πολλές μαζευτήκαμε. Άμα βλέπω τα δύσκολα την ”κάνω” νωρίς», είπε με αφοπλιστικό χιούμορ η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Ο Ανδρέας χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψε. Έπρεπε να είναι ο παρουσιαστής του Big Brother. Νομίζω ότι όρθιος ο Ανδρέας θα ήταν τουλάχιστον πέντε μονάδες πάνω το σόου», δήλωσε για το reality του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τη βαθιά φιλία που τη δένει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Καταλάβαμε ο ένας την αλήθεια του άλλου και στην πορεία αγάπησε ο ένας τον άλλο πάρα πολύ», δήλωσε για τον παρουσιαστή του The 2night Show, ενώ παραδέχτηκε ότι η σχέση τους έχει περάσει πολλές δοκιμασίες.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι o παρουσιαστής προσφέρθηκε να της παρέχει βοήθεια σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της και συγκεκριμένα όταν είχε φύγει από τον Alpha.

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς».