Απαγόρευσαν στην Rebel Wilson την είσοδο στη Disneyland για 30 μέρες

Απαγόρευσαν στην Rebel Wilson την είσοδο στη Disneyland για 30 μέρες

Καλεσμένη στην εκπομπή «The Daily Show», βρέθηκε η Rebel Wilson.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως η Disneyland της απαγόρευσε την είσοδό της στον χώρο, καθώς έσπασε τους κανόνες που ισχύουν για την τουαλέτα.

Συγκεκριμένα η Rebel Wilson που έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό της στην Disneyland, ομολόγησε ότι δέχτηκε παρατήρηση κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης, που είχε ως αποτέλεσμα να της απαγορεύσουν την είσοδο για ένα μήνα.

Μάλιστα, η Wilson παραδέχθηκε ότι είχε παραβεί τους κανόνες της Disneyland βγάζοντας μια φωτογραφία στο μπάνιο.

«Μου απαγόρευσαν την είσοδο στην Disneyland για 30 ημέρες επειδή έβγαλα μια φωτογραφία μέσα σε ένα μυστικό μπάνιο, το οποίο είναι παράνομο» είπε η η Rebel Wilson πρόσθεσε: «Μου απαγόρευσαν επίσημα την είσοδο για 30 ημέρες. Αλλά με κάλεσαν και μου είπαν: “Rebel ποιες 30 μέρες δεν θα ήθελες να έλθεις στην Disneyland επειδή θα λείπεις για τα γυρίσματα ταινίας;” ή κάτι τέτοιο, και είπα, “Ω, τον Ιούνιο είναι μια χαρά” απάντησα».

Επίσης η Rebel Wilson συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι η Disneyland έχει περισσότερα κρυφά μονοπάτια και πολιτισμούς από ό,τι νομίζει ο κάθε επισκέπτης.

«Υπάρχουν στην πραγματικότητα συμμορίες στη Disneyland», εξήγησε η ηθοποιός τονίζοντας: «Υπάρχουν σαν αυτές τις συμμορίες ενηλίκων και έχουν αυτά τα ωραία ονόματα όπως τα White Rabbits ή Children of Thanos, Coco Locos».