Αντιδράσεις στο τελευταίο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου στο YouΤube και η απάντηση της: “Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι…”

Αντιδράσεις στο τελευταίο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου στο YouΤube και η απάντηση της: "Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι…"

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα social media, βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouΤube η Σοφία Μουτίδου, με τίτλο «Ομοφυλόφιλοι άντρες!!! Η σειρά σας παιδιά!!!».

Παρότι συνήθως η ηθοποιός αποθεώνεται για τις απόψεις της, αυτή τη φορά είδε πολλούς να την αποκαλούν ομοφοβική.

Ενώ οι δηλώσεις της που έκαναν έξαλλους τους ακολούθους της, ήταν αυτές περί ομοφυλόφιλων που επιθυμούν για σύντροφο στρέιτ άνδρες.

«Θέλω να πω ότι ομοφυλόφιλος άνδρας, αυτόν που επιθυμεί πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν στρέιτ άνδρα. Όχι κάποιον που δείχνει στρέιτ, αλλά κάποιον που είναι στρέιτ. Δηλαδή θέλει μαζί του να πάει για πρώτη φορά. Ο οποίος θα αλλαξοπιστήσει για αυτόν. Αυτό θέλει ο γκέι. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι γκέι. Δε θέλετε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας θέλει έναν στρέιτ. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει. Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο» λέει η Σοφία Μουτίδου μεταξύ άλλων, στο βίντεο.

Μάλιστα, μετά τις αντιδράσεις η ηθοποιός επανήλθε και στην απάντησή της υποστήριξε: «Η Σοφία Μουτίδου απάντησε στον σάλο με ένα νέο βίντεο: «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά. Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες @$%*&. Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα; Πέραν ότι χαρακτηρίστηκα ομοφοβική, δέχτηκα και απειλές, απειλές του τύπου unfollow, cancel. Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια πόσο λέρα ήμουν; Unfollow αμέσως».