Ανθή Σαλαγκούδη για Τριαντάφυλλο: “Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του…”

Ανθή Σαλαγκούδη για Τριαντάφυλλο: “Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του…”

Στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης, η Ανθή Σαλαγκούδη συνομίλησε στην παραλία των κόκκινων με τον καλό της φίλο Περικλή Κονδυλάτο και σχολίασαν το γεγονός ότι και οι δύο είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Εγώ είμαι κάθε φορά προτεινόμενη οπότε δεν υπήρχε κάποια ανατροπή στο χθεσινό συμβούλιο σε ότι αφορά εμένα», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη και πρόσθεσε: «Αγωνιστικά είμαι αδύναμη, που το χρησιμοποιούν όλοι. Άλλοι σαν λόγο και άλλοι σαν πρόσχημα».

Μάλιστα, στη συνέχεια η Ανθή τόνισε στην κάμερα: «Δεν με πειράζει να κατηγορηθώ για συναισθηματισμό. Ας είμαι συναισθηματική, αλλά δεν μπορώ να μου το λέει αυτό ο Περικλής. Γιατί όταν είχε βγει με επτά ψήφους υποψήφιος, τον παρηγορούσα εγώ και ήταν απίστευτα συναισθηματικός και έξαλλος με τους συμπαίκτες».

Ωστόσο, αυτό που έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν τα “καρφιά” που έριξε η Ανθή Σαλαγκούδη για τον Τριαντάφυλλο: «Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου, εδώ και καιρό, απλά επειδή δεν τον έχω ακούσει τον ίδιο να τα λέει, δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα. Είναι σχετικά με τον πατέρα μου. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του, λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι άλλο υποννόησε διάφορα. Μου είπαν και ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ στο παιχνίδι».