Αντελίνα Βαρθακούρη: “Κάθε άνθρωπος κάπου ξεσπάει. Εγώ ξέσπασα στο φαγητό”

Αντελίνα Βαρθακούρη: "Κάθε άνθρωπος κάπου ξεσπάει. Εγώ ξέσπασα στο φαγητό"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it», βρέθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και στην προσπάθειά της να χάσει κιλά.

«Περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο. Με είχα αφήσει. Με έχασα δύο χρόνια έκαναν έναν αγώνα δρόμου και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ξαφνικά σπας. Όλοι ζητάνε από εσένα τον καλύτερό σου εαυτό χωρίς να σου δίνουν μια δικαιολογία. Κάθε άνθρωπος κάπου ξεσπάει. Εγώ ξέσπασα στο φαγητό. Δεν έχω καταλήξει αν το μετανιώνω.

Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου και λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”. Κάθε μεγάλη προσπάθεια της ζωής μας και δεν μιλάω μόνο για τα κιλά, συνήθως συνοδεύεται με βήματα που κάνεις πίσω. Μέχρι να πας στην επιτυχία υπάρχουν πολλά βήματα πίσω. Οπότε πολύ φυσιολογικό ο περίγυρός σου να πιστεύει πως είναι άλλη μια φορά που λες το ίδιο και δε θα το κάνεις» είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Μάλιστα, η Αντελίνα τόνισε πως αυστηρός της κριτής, με καλές προθέσεις, ωστόσο, ήταν ο πατέρας της, που ήταν πάντα εκεί να την ενθαρρύνει για το καλύτερο.