Αννίτα Πάνια: «Όταν έχω σχέσεις και δεσμούς με έναν άνθρωπο δεν χωρίζω»

Αννίτα Πάνια: «Όταν έχω σχέσεις και δεσμούς με έναν άνθρωπο δεν χωρίζω»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Δεν δίνω συνεντεύξεις. Τι να λέω; Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρόγραμμα που μου είστε συμπαθείς και οι δύο και επειδή η εκπομπή αυτή έχει αρχισυντάκτρια ένα πρόσωπο που αγαπώ. Αν με παίρνατε εσείς τηλέφωνο δεν θα ερχόμουν και το λέω με ειλικρίνεια», είπε η Αννίτα και πρόσθεσε: «Είμαι στην τηλεόραση 26 χρόνια. Από το 1995. Μπήκα κάποια στιγμή την τηλεόραση. Δεν θυμάμαι».

Ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Αννίτα Πάνια για ποιο λόγο χώρισε με τον Νίκο Καρβέλα, η παρουσιάστρια απάντησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο: «Δεν με ενδιαφέρει γιατί χωρίσατε εσείς και δεν θα σας ρωτούσα» και συνέχισε:

«Το χωρίζω είναι μια φράση πολύ σκληρή και έχει να κάνει με τους ανθρώπους που δεν γουστάρουν ο ένας τον άλλον…. Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη χωρίζω. Όταν έχω σχέσεις και δεσμούς με έναν άνθρωπο δεν χωρίζω. Άλλο γάμο δεν θα έκανα με τίποτα.

Κι αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, δεν ήταν γάμος, ήταν πάρτι. Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος εσένα σε κράτησε με τον Γιώργο; Αν σας κρατούσε ο γάμος είναι θλιβερό. Για να μπορείτε να είστε φιλαράκια, να δουλεύετε μαζί, σημαίνει ότι έχετε αγάπη μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;»