Αννίτα Πάνια: «Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου»

Αννίτα Πάνια: «Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και χωρίς να «μασάει» τα λόγια της, μίλησε για την εκπομπή της φέτος στο Open και παραδέχτηκε πως κάνει τα χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης που έχει κάνει ποτέ.

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις και πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι και η εμπορική τοποθέτηση.

Και είναι τεράστια σε αυτή την εκπομπή. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις, αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο για τον τηλεθεατή, η τόση πολύ τοποθέτηση. Με αποτέλεσμα να έχουμε και πάρα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί. Αυτό είναι καλό για την ανθρωπότητα. Αυτή την εκπομπή με τόση τοποθέτηση, αν κατάφερε να την παρακολουθήσει κανείς, σημαίνει ότι η ανθρωπότητα έχει κάποιο πρόβλημα.

Είναι απάνθρωπα πολύ. Θα ήθελα να παραμείνω στη ζώνη και να αλλάξει η δομή της εκπομπής. Θέλω να αισθάνομαι καλά με μένα και να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά. Κάθε πράγμα που κάνω να έχει νόημα στη ζωή μου», είπε η Αννίτα Πάνια.