Άννα Μάσχα: «Έχει μείνει πολύ μόνο του το παιδί μου χωρίς εμένα»

Άννα Μάσχα: «Έχει μείνει πολύ μόνο του το παιδί μου χωρίς εμένα»

Η Άννα Μάσχα, η δυναμική Διαμάντω της Νύχτας, το αηδόνι του «Ονείρου», μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τη σειρά και το ρόλο της που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η σχέση Διαμάντως-Στρατή: «μου αρέσει πάρα πολύ η σχέση της Διαμάντως με τον Στρατή, δεν έχει κάτι το ερωτικό είναι μια στενή σχέση ψυχής. Είναι ο ιδανικός συγγενής που θα ήθελε ο ένας για τον άλλο. Σχεδόν αίμα, αυτή τη σύνδεση που έχεις με το αίμα σου και έχουν την ευχέρεια να πουν ο ένας στον άλλον πολύ σκληρά πράγματα προκειμένου να συνεφέρουν ο ένας τον άλλον. Είναι αληθινοί και ειλικρινείς, σπάνια σχέση».

Ο ρόλος της: «δυσκολεύτηκα με αυτό το ρόλο. Την εποχή την ξέρω, ήμουν έφηβη τη δεκαετία του ’80. Δεν ήμουν θαμώνας των νυχτερινών κέντρων και η μουσική που άκουγα δεν είχε σχέση με αυτά, ήμουνα «ροκού». Παρόλα αυτά, ξεκινώντας να μελετάω για τη σειρά συνειδητοποίησα ότι όλοι οι Έλληνες τα ξέρουν αυτά. Για να ενσαρκώσω την επαγγελματία τραγουδίστρια έκανα αρκετή έρευνα, ό,τι οπτικοακουστικό υλικό μπόρεσα να βρω για τη δεκαετία του ’80, το είδα. Και ομολογώ ότι τώρα πια στο σπίτι όταν είναι να βάλω λίγη μουσικούλα, λίγο ξενερώνω αν ακούσω κάτι άλλο, για να είμαι στο κλίμα αυτό.

Όποτε έχουμε γύρισμα «πίστα» περνάμε πάρα πολύ ωραία και μας «κολλάνε» τα τραγούδια, τα τραγουδάμε για μέρες μετά. Η Διαμάντω, επειδή είναι συνεπής ως προς το στόχο της, που είναι να διατηρήσει την ισορροπία σε αυτό το μαγαζί και σε αυτό τον κόσμο, που είναι και ο κόσμος της και βέβαια περνά μέσα από το αφεντικό που είναι ο Στρατής, θα κάνει τα πάντα για να τον ξεκολλήσει από οτιδήποτε τον βαραίνει και τον κρατά πίσω».

Τα διαμάντια της ζωής της: «τα δικά μου διαμάντια είναι κυρίως άνθρωποι αγαπημένοι και το διαμάντι του στέμματος είναι το παιδί μου».

Το παιδί της: «έχω υπάρξει προστατευτική μάνα αλλά δεν έχω χρόνο, έχει μείνει πολύ μόνο του το παιδί μου χωρίς εμένα, οπότε ξέρει τι σημαίνει να μην είναι κάτω από τη φτερούγα της μαμάς, όχι δε νομίζω ότι είμαι υπερπροστατευτική, αλλά το φυλλοκάρδι μου τρέμει».