Άννα Μαρία Βέλλη: “Νιώθω τρομερά προδομένη από εσένα Ελευθερία και δεν αλλάζει…”

Άννα Μαρία Βέλλη: “Νιώθω τρομερά προδομένη από εσένα Ελευθερία και δεν αλλάζει…”

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor, πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στην μπλε ομάδα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μία κόντρα ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Συγκεκριμένα οι δύο παίκτριες ήρθαν σε αντιπαράθεση μετά την ψηφοφορία του Συμβουλίου.

Έτσι η Άννα Μαρία Βέλλη εξέφρασε τα παράπονά της στην Ελευθερία Ελευθερίου.

«Βγήκες και με έδωσες με πράγματα που έχω πει και με πράγματα που δεν έχω πει, ένα τουρλουμπούκι και έμαθα ότι έχεις πει πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Άκου λίγο, δεν με πειράζει… Δεν θα παραδεχτώ ποτέ πράγματα που δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Εγώ αισθάνομαι πολύ προδομένη από εσένα, τρομερά προδομένη και δεν αλλάζει…», δήλωσε η Άννα Μαρία.

Με την Ελευθερία να απαντά: «Να σου πω κάτι; Αυτό που πραγματικά με τρελαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι εσύ η ίδια δεν μου παραδέχτηκες πράγματα τα οποία έχεις πει. Αυτό είναι που με τρελαίνει…».

Ενώ στην προσωπική της συνέντευξη, συμπλήρωσε: «Σήμερα είναι η επόμενη μέρα μετά το Συμβούλιο. Έφυγε η Βαλέρια, η παρέα μου αλλά φεύγοντας μου άφησε και τη ζακέτα της. Για μένα σήμερα ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο του Survivor… Πήρα το μάθημά μου και είναι τα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου και συνεχίζω, εξακολουθώ να τα κάνω. Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι ότι εμπιστεύομαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους. Από σήμερα και μέχρι να φύγω από το παιχνίδι, δεν θα εμπιστεύομαι ούτε τη σκιά μου».