Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για ψυχοθεραπεία: «Ένιωσα πάλι την ανάγκη να συνεχίσω να το δουλεύω»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για ψυχοθεραπεία: «Ένιωσα πάλι την ανάγκη να συνεχίσω να το δουλεύω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας», βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά της με τον Φάνη Μουρατίδη αλλά και στην ψυχοθεραπεία που κάνει εξηγώντας πως θεωρεί σημαντικό όλοι να κάνουν.

«Είχα κάνει ψυχοθεραπεία παλαιότερα και έχω κάνει και τώρα. Είναι κάτι που το θεωρώ απαραίτητο και για εμένα, αλλά και γενικότερα. Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας, οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια ένιωσα πάλι την ανάγκη και συνεχίσω να το δουλεύω», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και συμπλήρωσε:

«Οι γιοι μου είναι 13 και 14. Οι χαρακτήρες τους διαμορφώνονται ακόμα, τώρα είναι πάνω στην εφηβεία, δεν μπορείς να έχει την απόλυτη αίσθηση. Νομίζω ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι και οι δύο, τους έχω εμπιστοσύνη. Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεν τα βάζω μόνο εγώ. Τα παιδιά τα σπάνε κάποια στιγμή και νομίζω αυτή είναι και η δουλειά τους».

«Στην εφηβεία βλέπεις την αλλαγή στα παιδιά, την χαίρομαι κιόλας, όσο και αν μας δυσκολεύει. Η δική μου εφηβεία ήταν πολύ έντονη και μέχρι και τα 21 ήταν πολύ έντονη» πρόσθεσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.