Άννα Αδριανού: «Στην κηδεία ο πατέρας μου μου είπε ότι είναι…»

1-42-250x250.png

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», παραχώρησε η Άννα Αδριανού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τους γάμους της, την επιλογή της να μην κάνει παιδί αλλά και τον θάνατο της μητέρας και του αδελφού της που την ένωσε με τον πατέρα της.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι και έχω πάρει πολλά από αυτούς. Όταν τους είπα ότι θέλω να παντρευτώ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος. Παντρεύτηκα πολύ μικρή τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο. Ο άντρας μου τώρα είναι πάλι μέσα στα πράγματα γιατί είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και συγγραφέας», δήλωσε η ηθοποιός.

Ενώ σχετικά με την απόφασή της να μην αποκτήσει ποτέ παιδιά τόνισε: «Όλες οι γυναίκες έχουν μητρικό ένστικτο ανεξάρτητα από το αν έχουν ή δεν έχουν παιδί ή αν θέλουν. Εγώ δεν ήθελα και ποτέ. Αν έχεις δικά σου παιδιά μοιραία επειδή θέλουν πολλή ενέργεια δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με άλλα κι εγώ προτιμώ να ασχοληθώ με περισσότερα».

Τέλος, για την σχέση με τον πατέρα της, η Άννα Ανδριανού εξομολογήθηκε: «Όσο για την σχέση της με τον πατέρα της αποκάλυψε: «Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών και ταυτόχρονα την ίδια περίοδο πέθανε και ο αδερφός μου. Ξαφνικά βρέθηκα με τον πατέρα μου πολύ κοντά, ήταν και μπαμπάς και μαμά. Στην κηδεία ο πατέρας μου μου είπε ότι είναι τυχερός άνθρωπος γιατί αν έπρεπε να χάσει ένα από τα παιδιά του έχασε αυτό που ήταν πιο μικρό και είχαν λιγότερη επαφή και όχι εμένα που ήμασταν και φίλοι και κοντά τόσα χρόνια. Τον πονούσε ο θάνατος αλλά καταλαβαίνω ότι το είπε για να βγάλει πάνω από εμένα οποιοδήποτε βάρος».