Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουτσινά: «Κρύβει ένα παράπονο η απόφασή του να αποχωρήσει»

Ανδρέας-Μικρούτσικος-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αναφέρθηκε στο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα με όσα ακούστηκαν για την πρωινή ζώνη, αλλά και στις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

«Κάνει μια μάχιμη δημοσιογραφική εκπομπή. Είναι ο πρώτος διδάξας αυτού του είδους στην πρωινή ζώνη. Το να βγαίνουν διάφοροι δημοσιογράφοι και λένε ότι θα τον διαδεχτεί άλλος, μπλέκοντας και τον Αρναούτογλου, δεν είναι σωστό. Σωστά είπε ΄παιδιά αν ψάχνετε δουλειά, ψάξτε αλλού’. Είμαι με τον Γιώργο Λιάγκα και θεωρώ σωστή την αντίδρασή του σε σχέση με τις φήμες για το πρωινό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Γιώργο Λιάγκα.

Όσο για τον Νίκο Μουτσινά, ο παρουσιαστής είπε: «Είναι δικαίωμα του Νίκου Μουτσινά να αποχωρήσει από την τηλεόραση, είτε αυτό αφορά το προσωπικό του φρεσκάρισμα, είτε γιατί νιώθει ότι δεν αποδίδει. Η απόφασή του να αποχωρήσει, κρύβει και ένα παράπονο. Ίσως πιέστηκε να βγάλει εκπομπή, τις ημέρες με τα Τέμπη. Όταν ένα κανάλι πιέζει έναν ευαίσθητο άνθρωπο σαν τον Μουτσινά, σου ‘κακοφορμίζει’ εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μιλούσε για το τέλος του από τον ΣΚΑΙ, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, ή αν υπήρχε θέμα μεταγραφής του. Του τηλεφώνησα και του είπα ότι εάν σταματήσει, θα κάνω απεργία τηλεοπτικής πείνας».

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε και για το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, λέγοντας: «Θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου. Αν συνδυάζονται με την τηλεόραση θα το κάνω, αλλιώς θα αποχαιρετήσω».