Ανατριχιάζει η Vanessa Bryant έναν χρόνο μετά το θάνατο του Kobe Bryant και της κόρης τους

Ανατριχιάζει η Vanessa Bryant έναν χρόνο μετά το θάνατο του Kobe Bryant και της κόρης τους

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα, 26 Ιανουαρίου από τον θάνατο του Kobe Bryant και της κόρης του, Gigi ύστερα από πτώση ελικοπτέρου.

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα στα social media για τον χαμό του θρύλου του μπάσκετ και της κορούλας του, με τη Vanessa Bryant που ακολουθούσε τα βήματα του πατέρα της στο άθλημα που αγαπούσαν τόσο.

Η Vanessa, σύζυγος και μητέρα, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια δύο από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα κι ανατριχιάζει με την ανάρτησή της.

Μάλιστα, η ίδια έλαβε ένα γράμμα από μία φίλη της κόρης της και έγραψε στο Instagram:

«Σήμερα έλαβα αυτό το γλυκό γράμμα από έναν από τους καλύτερους φίλους της Gianna, την Aubrey. Σ ‘αγαπώ Aubz (όπως θα σε αποκαλούσε η Gigi μου). Ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες μερικές όμορφες αναμνήσεις σου με τη Gigi μου και μου επέτρεψες να τις μοιραστώ εδώ στον λογαριασμό μου. Η Gigi μου είναι απίστευτη και εκτιμώ πραγματικά την προσεκτική επιστολή σου. Σε αγαπά τόσο πολύ.

Μου λείπει τόσο το κοριτσάκι μου όσο και ο Kob-Kob. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί / πώς μπόρεσε να συμβεί αυτή η τραγωδία σε τόσο όμορφα, ευγενικά και καταπληκτικά ανθρώπινα όντα. Δεν φαίνεται να είναι αληθινό. Κόμπ, το κάναμε σωστά. Gigi, ακόμα κάνεις τη μαμά περήφανη. Σε αγαπώ!».