Αναστασία Τσιλιμπίου: «Μου έγραψαν τόσο άσχημα και χυδαία σχόλια επειδή δε θυμόμουν τη Ρούλα Κορομηλά»

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Μου έγραψαν τόσο άσχημα και χυδαία σχόλια επειδή δε θυμόμουν τη Ρούλα Κορομηλά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαι μέρος αυτής της σειράς, αγαπώ πολύ αυτό το project και χαίρομαι που είμαι δίπλα σε τόσο υπέροχους συναδέλφους. Τώρα ξετυλίγεται η ιστορία και ο χαρακτήρας μου έχει πιο ενεργό ρόλο μέσα στη σειρά. Αλλά και η πλοκή της σειράς τώρα αρχίζει να γίνεται πάρα πολύ σοκαριστική. Ο Μανώλης είναι κάτι τελείως καινούργιο για τη Μυρτώ. Επιτέλους ένα αγόρι την προσέχει και αυτό το συναίσθημα είναι πολύ φρέσκο και περίεργο για αυτήν, οπότε το ανακαλύπτει. Τα ψέματά της, όμως, κάνουν περίπλοκη την κατάσταση» είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου για τον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχτηκε πριν από έναν χρόνο, μετά από τη συμμετοχή της στο «Ρουκ Ζουκ», επειδή “κόλλησε” και δε θυμόταν ότι το «Μπράβο» το παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.

«Είχα πάει πριν από έναν χρόνο στο Ρουκ Ζουκ και δεν θυμόμουν ποια ήταν η παρουσιάστρια του “Μπράβο”. Το ήξερα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μου ήρθε και είπα “τι μου λες; Είμαι 24”. Και έγραψαν τόσο άσχημα και χυδαία σχόλια. Γνωρίζω την Κορομηλά, την θαυμάζω, ήξερα ότι ήταν παρουσιάστρια του “Μπράβο”. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μου βγήκε και απλά ήταν αχρείαστα τα σχόλια μετά», αποκάλυψε η Αναστασία Τσιλιμπίου.