Αναστασία: «Ήμουν στην κηδεία της και περίμενα να γυρίσω σπίτι για να πάω να της πω τι έγινε στην κηδεία της»

Αναστασία: «Ήμουν στην κηδεία της και περίμενα να γυρίσω σπίτι για να πάω να της πω τι έγινε στην κηδεία της»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε η Αναστασία.

Η νεαρή τραγουδίστρια συγκινήθηκε μιλώντας για τον πρόσφατο θάνατο της γιαγιάς της, με την οποία ήταν πολύ δεμένες.

«Την έχασα πρόσφατα την γιαγιά μου και ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά η γιαγιά μου ήταν εκεί όλες τις στιγμές που την χρειαζόμουν. Δηλαδή μπορεί να ήμουν μικρή, οι γονείς μου να ήταν στη δουλειά και να πάθαινα κρίσεις πανικού.

Ήταν μια φάση στη ζωή μου που πάθαινα κρίσεις πανικού από το υπερβολικό άγχος, που είχα γιατί είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι πολλά αρνητικά πράγματα. Ας πούμε, εγώ φοβόμουν να μην χάσω τους γονείς μου εκείνη την περίοδο. Φοβόμουν τον θάνατο και πάθαινα κρίσεις πανικού.

Θυμάμαι μια φορά πως ήμουν έξω με τις φίλες μου και με έπιασε η κρίση πανικού. Γύρισα στο σπίτι αμέσως και πήγα στη γιαγιά μου και το μόνο που έκανα ήταν να ξαπλώσω μαζί της και να βάλω το χέρι της στην καρδιά μου. Κοιμήθηκα. Μου έφυγαν όλα. Ήμουν το παιδί της γιαγιάς πάρα πολύ. Οπότε μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό.

Επίσης, ότι γινόταν το έλεγα στην γιαγιά μου. Το πιο ακραίο που έπαθα και σκέφτηκα “ώπα, πρέπει λίγο να συνέλθεις” είναι πως όταν ήμουν στην κηδεία της και τελείωσε όλο αυτό, περίμενα να γυρίσω σπίτι για να πάω να της πω τι έγινε στην κηδεία της. Με βλέπει από πάνω. Ήρθε στον ύπνο μου και μου είπε ότι δε θέλει να κλαίω» είπε η Αναστασία.