Αμάντα Γεωργιάδη: «Μέχρι την ανακοίνωση σκεφτόμουν ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω στην Ελλάδα»

Αμάντα Γεωργιάδη: «Μέχρι την ανακοίνωση σκεφτόμουν ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω στην Ελλάδα»

Λίγο πριν τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision που φέτος διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας, η Αμάντα Γεωργιάδη μαζί με τον σύντροφο της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”.

«Η Αμάντα είναι επαγγελματίας. Ήμουν αρκετά αγχωμένος για την εμφάνισή της ενώ εκείνη όχι. Στον τελικό θα τα πάει καλύτερα. Η Αμάντα με υποστηρίζει πάντα. Είναι ταπεινή και προσγειωμένη. Ελπίζω να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο και να την ξαναδώ» ανέφερε ο σύντροφος της Αμάντας.

«Δεν είδα την εμφάνισή μου στον ημιτελικό. Θα το δούμε σήμερα μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό για να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Ένιωσα όμως πολύ καλά. Είχα πάρα πολύ άγχος στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ανακοινωθήκαμε έβδομοι. Μέχρι να πουν την Ελλάδα σκεφτόμουν ότι δε θα μπορούσα να ξαναγυρίσω πίσω.

Το αγόρι μου είναι εδώ. Έχει πολύ άγχος. Τώρα, μετά τον ημιτελικό είναι λίγο πιο ήρεμος. Είναι ωραίο να έχεις κάποιον που σε αγαπάει όταν κατεβαίνεις από τη σκηνή. Στον τελικό, θέλω να κάνω κάτι που θα κάνει περήφανη και εμένα, και την ομάδα και όλη την Ελλάδα», είπε η Αμάντα Γεωργιάδη με την σειρά της