Αλίκη Κατσαβού: “Σε οντισιόν μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη…”

Αλίκη Κατσαβού: “Σε οντισιόν μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη…”

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη και έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτειά της σε μια οντισιόν που βρέθηκε όταν ακόμα ήταν στη δραματική σχολή και της ζήτησαν να γδυθεί για να δουν αν νιώθει άνεση στο φακό.

«Όταν τελείωνα τη δραματική σχολή, σε μια πολύ έγκυρη εφημερίδα της εποχής υπήρχε μια ανακοίνωση ακρόασης για κοπέλες και με το όνομα ενός πολύ γνωστού κινηματογραφιστή, το οποίο δεν είδα ποτέ όταν έφτασα στην οντισιόν. Στην οντισιόν μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη, το οποίο φυσικά αρνήθηκα. Αν δεχόμουν το ημίγυμνο δοκιμαστικό, ήταν στο διπλανό δωμάτιο με κάμερα. Για μένα ήταν πρωτόγνωρα τα πράγματα, αλλά η ηθική μου δεν μου επέτρεπε να δειλιάσω στιγμή, έπρεπε να το βάλω στα πόδια. Δεν ξέρω όμως τα 100 κορίτσια που περίμεναν μετά από μένα αν κατάφεραν να αρνηθούν όλα».

Η Αλίκη Κατσαβού δε δίστασε να απαντήσει ανάλογα και να κλείσει την πόρτα.

«Τους είπα: “Ποιος ο λόγος να κάνω ημίγυμνη το δοκιμαστικό, πριν δείτε αν τα λέω;” Και μου απάντησαν ότι ο ρόλος απαιτεί γυμνό και “θέλουμε να δούμε αν είσαι άνετη”. Εγώ φυσικά αρνήθηκα ευγενικά και τους χαιρέτησα. Στη συνέχεια το είπα στους δασκάλους μου στη σχολή και μου είπαν “καλά έκανες και αρνήθηκες”».