Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θα είμαστε παρόντες με τη Λένα στην απολογία Φιλιππίδη, περιμένουμε να…»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θα είμαστε παρόντες με τη Λένα στην απολογία Φιλιππίδη, περιμένουμε να...»

Καλεσμένος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, αποκαλύπτοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη, που τον έχει καταγγείλει για κακοποίηση και παρενόχληση θα βρεθούν στο δικαστήριο καθώς είναι περίεργοι να ακούσουν τι θα ισχυριστεί.

«Χρειάστηκε να είμαι δίπλα στη Λένα Δροσάκη και να τη στηρίξω σε όλη αυτή τη διαδικασία. Η Λένα δεν είχε όλη αυτή την εμπειρία που είχα εγώ, όπως και άλλοι άνθρωποι που παρακολουθούν τη δίκη, να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Ήταν μάρτυρας και ο μάρτυρας απαγορεύεται να παρακολουθήσει τη δίκη για την οποία θα καταθέσει. Όποτε, ό,τι και να σου μεταφέρουν ως κλίμα, ως σχόλιο, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η κατάθεσή της ήταν συγκλονιστική ούτως ή άλλως, όπως και οι άλλες καταθέσεις. Συναισθηματικά ήταν φορτισμένη, και όταν έφτανε σε αυτόν τον διάδρομο για να καταθέσει ήταν σαν να έμπαινε σε ένα «λουσμένο φως», όπως είπε η ίδια, σαν να έφευγε από το σκοτάδι και να πήγαινε στο φως, στην αρχή της κατάθεσης», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ενώ σχετικά με τον αν θα παρευρεθούν στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Από την στιγμή που δεν είναι κεκλεισμένων των θυρών, μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει. Θα είμαστε παρόντες. Έχει τελειώσει η κατάθεσή της και μπορεί να παρακολουθήσει. Σαφώς και περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πει ο Φιλιππίδης, είναι η πιο σημαντική κατάθεση γιατί οδηγείται η δίκη στο τέλος. Εμείς ακούμε τους δικηγόρους, και άλλο αυτό που ακούγεται και μεταφέρεται, άλλο αυτό που συμβαίνει μέσα στη δίκη».