Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Με τον Αριστομένη είμαστε σε φάση που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο”

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Με τον Αριστομένη είμαστε σε φάση που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο"

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος του γάμου της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, αποκαλύπτοντας πως το διαζύγιό τους είναι πλέον οριστικό.

Ωστόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

«Δεν έχω πάρει το νυφικό από φόβο. Από τον Αριστομένη έχει μόνο καλές αναμνήσεις. Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνω οικογένεια. Τον γάμο πλέον τον έχω λίγο απομυθοποιήσει. Σημασία έχει η σχέση. Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δε μπορείς να πάρεις κατευθείαν διαζύγιο, πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά. Οπότε για αυτό κάναμε διάλλειμα. Αλλά τώρα πλέον είμαστε σε φάση που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο.

Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Κάποιοι το κοροϊδεύουν αυτό, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, αλλά έχει αλλάξει η μορφή σχέσης. Δεν ήταν οι πραγματικοί λόγοι ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης. Υπήρχαν άλλα θέματα. Αυτή τη στιγμή θέλω να πατήσω λίγο στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητη» εξήγησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.