Αιμιλία Υψηλάντη σε εκπομπή Ελένης Τσολάκη: “Αυτό που κάνετε τώρα είναι κακός χειρισμός…”

Αιμιλία Υψηλάντη σε εκπομπή Ελένης Τσολάκη: “Αυτό που κάνετε τώρα είναι κακός χειρισμός…”

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Αιμιλία Υψηλάντη πήρε θέση για τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τον Άρη Σερβετάλη και την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”, καθώς δεν ήθελε να παίζει σε θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι.

Μάλιστα, ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά και στην εκπομπή “Open Weekend” και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα τόνισε στην Ελένη Τσολάκη και τους συνεργάτες της ότι κάνουν κακό χειρισμό.

«Δεν τοποθετήθηκα κατά του, να αποχωρήσει δηλαδή από την παράσταση, από πού το είδατε αυτό; Είπα ότι δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών με την έννοια της ομάδας. Εντάξει; Ότι μία ομάδα έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Αν διαχωρίσει τη θέση του, θα έπρεπε να το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο, όχι με αυτόν τον δημόσιο.

Σαφώς ο καθένας έχει την ελευθερία ο καθένας να διαχωρίζει τη δική του θέση, αυτή την θέση του όμως όταν έχουμε 100 νεκρούς, πρέπει όμως να καταλάβει ένας ηθοποιός που είναι και πολύ γνωστός ότι έχει μία ευθύνη πέραν του εαυτού του. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να γίνει, με σεμνότητα αλλά σιωπηλά, να αποχωρήσει και να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ουδείς αναντικατάστατος.

Γιατί να γίνει όλη αυτή η δημόσια φασαρία αυτή τη στιγμή; Όταν αποχωρήσει κάποιος από ένα θέατρο, λέει μία δικαιολογία, γίνεται μία αντικατάσταση. Μπορούσε η παραγωγή να βρει έναν τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί αυτή η φασαρία, από εδώ οι εμβολιασμένοι και από εκεί οι ανεμβολίαστοι», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Αιμιλία Υψηλάντη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της: «Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, είναι κακός χειρισμός κατά την άποψή μου. Βγάζετε ένα θέμα που έχει λήξει για το θέατρο. Ακούστε με! Εσείς σαν μέσον το καλλιεργείτε ακόμα πιο πολύ. Για το θέατρο έχει λήξει το θέμα. Από τη στιγμή που έχει γίνει αντικατάσταση, δεν υπάρχει θέμα».