Αιμιλία Υψηλάντη: «Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά;»

Αιμιλία Υψηλάντη: «Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά;»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4”, βρέθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων διηγήθηκε και μια αστεία ιστορία με τον Θανάση Βέγγο.

Ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Αιμιλία Υψηλάντη δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν οι ερωτήσεις που δεχόταν αφορούσαν το παρελθόν.

«Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά;», είπε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο όταν εκείνος τη ρώτησε «τι γεύση σας έχει αφήσει εκείνη η εποχή;».

«Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να συναντήσουμε ανθρώπους που έχουν ζήσει τη χρυσή εποχή», απάντησε ο παρουσιαστής στην ερώτηση της ηθοποιού.

«Το τι θυμάται ο άνθρωπος δεν είναι πραγματικότητα η οποία έχει αλλοιωθεί με τον χρόνο. Μου λέτε τι θυμάμαι. Είπα ένα επεισόδιο ασήμαντο ενώ μπορεί να υπήρχαν άλλα πιο σημαντικά. Δεν με αφορά το παρελθόν. Δεν βλέπω τις ταινίες μου, γιατί να τις δω; Έχω κανένα λόγο να κατεβάζω το κουτί με τις φωτογραφίες να τις βλέπω κάθε βράδυ; Αυτές είναι για την εγγόνα μου και όταν δεν θα μπορώ να κινηθώ. Γιατί να πάω στις αναμνήσεις όταν είμαι ένας ζωντανός οργανισμός που δουλεύει 12 ώρες τη μέρα;

Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό μου; Είμαι ένα άλλο όν. Το μυαλό μου δεν είναι το ίδιο, η κρίση μου δεν είναι η ίδια, το σώμα μου δεν είναι το ίδιο. Είμαι μια συνέχεια ενός άλλου όντος. Σας λέω πράγματα ανεκδοτολογικού περιεχομένου και επειδή το συναντάω πολύ στους δημοσιογράφους αντί να δούμε τι κάνουμε τώρα στην κοινωνία και ποια είναι η δική μου συμβολή στο γίγνεσθαι το τωρινό…» είπε η Αιμιλία Υψηλάντη.