“Ο ρόλος μου θα τελείωνε στον δεύτερο κύκλο. Για τον τρίτο κύκλο δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση”

"Ο ρόλος μου θα τελείωνε στον δεύτερο κύκλο. Για τον τρίτο κύκλο δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση"

Η Νεφέλη Κουλούρη που φέτος βλέπουμε ως Δόμνα από στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και την εξέλιξη του ρόλου της.

Μάλιστα, η ηθοποιός μεταξύ άλλων δήλωσε πως η Δόμνα θα επιστρέψει στο Διαφάνι για να μάθει τι συνέβη με τον θάνατο του πατέρα της.

Ωστόσο η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση ως προς τη συμμετοχή της στην 3η σεζόν των «Άγριων Μελισσών».

«Η Δόμνα μοιραία επιστρέφει στο Διαφάνι, ώστε να λυθεί όλο το μυστήριο με τον θάνατο του πατέρα της. Και βέβαια θα μάθει πως ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού. Η Δόμνα ήρθε στη δεύτερη σεζόν και είχε συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει, αφηνόμαστε όλοι στα χέρια της Μελίνας (Τσαμπάνη) και της τεράστιας φαντασίας της. Εγώ θα ήθελα για τη Δόμνα να έρθει η δικαίωση, να βρει την γαλήνη και την αγάπη αυτή η γυναίκα. Είναι μια πορεία προς τη δική της ενηλικίωση και προς τη συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων.

Νομίζω πως ωριμάζει πάρα πολύ η Δόμνα. Οπότε θέλω ένα φινάλε ανάλογο. Νομίζω πως η Δόμνα θα ήθελε να είναι με τον Κωνσταντή. Για τον τρίτο κύκλο δεν έχω συζητήσει.

Ο ρόλος της Δόμνας θα τελείωνε στον δεύτερο κύκλο, εφόσον και η σειρά τελείωνε στον δεύτερο κύκλο. Από εκεί και πέρα, μπορεί ο ρόλος μου να τελειώσει εδώ και να κλείσει όμορφα. Για τον τρίτο κύκλο δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση» δήλωσε η Νεφέλη Κουλούρη.