Αυτός είναι ο διάλογός του Δημήτρη Λιγνάδη με την ανακρίτρια

Αυτός είναι ο διάλογός του Δημήτρη Λιγνάδη με την ανακρίτρια

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την παρουσία του στην 19η ανακρίτρια το πρωί της Κυριακής, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κρατείται σε κελί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και μάλιστα, για λόγους ασφαλείας ο ίδιος είναι στο κελί μόνος του.

Η πρωινή εκπομπή “Ευτυχείτε” του Open παρουσίασε τον διάλογο του Δημήτρη Λιγνάδη με την ανακρίτρια, στην οποία οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του.

Ο διάλογος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με την ανακρίτρια Ανακρίτρια: «Κύριε Λιγνάδη υπάρχει ένταλμα σε βάρος σας… Κατηγορείστε για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή… Τα καταγγελλόμενα αποτυπώνονται σε δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος σας στην εισαγγελία. Γνωρίζετε επ’ αυτών;».

Δημήτρης Λιγνάδης: «Όχι κυρία ανακρίτρια, δεν έχω γνώση, δεν ξέρω… πέρα απ’ όσα ακούγονται ως φήμες… δεν γνωρίζω για μηνύσεις…».

Ανακρίτρια: «Υπάρχουν δύο… καταγγέλθηκαν τελεσμένα αδικήματα βιασμού κατά συρροή, το δεύτερο είναι για το 2010. Πρόκειται για… Γνωρίζετε κάτι επ’ αυτών; Επί των καταγγελιών; Είναι βαρύτατες οι κατηγορίες αυτές κύριε Λιγνάδη…».

Δημήτρης Λιγνάδης: «Όχι, δεν γνωρίζω… Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες… Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ενημερωθεί… Έθεσα εαυτόν αμέσως στη διάθεσή σας, στη διάθεση των αρχών. Για αυτό και παρουσιάστηκα αμέσως μετά την έκδοση εντάλματος, δεν με αναζήτησε η αστυνομία, δεν είχα ή έχω να κρύψω κάτι! Είμαι ειλικρινής απέναντί σας, σε όλη αυτή την ιστορία… δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτώ ούτε να διαφύγω, ούτε κάτι άλλο…».