Αυτό είναι το… μοιραίο αυτοκίνητο του Mad Clip

Αυτό είναι το… μοιραίο αυτοκίνητο του Mad Clip

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Mad Clip, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου τράπερ έχει σοκάρει τους φίλους και τους συνεργάτες του, με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη όταν ο 34χρονος ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα και έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Από την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο ράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια και τους πυροσβέστες να χρειάζονται δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο τράπερ διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

O Mad Clip οδηγούσε μία Porsche 911 Turbo, πρόκειται για ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής απόδοσης 500 ίππων που μεταδίδει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Είναι χαρακτηριστικό πως το συγκεκριμένο μοντέλο χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα.