Lali Espósito: «Το “Sky Rojo” είναι μια οπτική τρέλα, θα τρελαθείς»

Lali Espósito: «Το "Sky Rojo" είναι μια οπτική τρέλα, θα τρελαθείς»

Την πρωτογνώρισα με μέσα από την τηλεοπτική σειρά Floricienta (2004 -2005) όπου ήταν και μια από τις πρώτες της τηλεοπτικές δουλείες. Μετά πρωταγωνίστησε στις επίσης τηλεοπτικές σειρές της Αργεντινής Chiquititas και Casi Angeles.

Η Mariana Lali Espósito ή αλλιώς Lali όπως είναι γνωστή είναι Αργεντινή ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, μοντέλο και επιχειρηματίας με μεγάλη πορεία στο χώρο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Lali θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς “Sky Rojo” του Álex Pina και της Vancouver Media που θα προβληθεί στο Netflix.

Η νέα η σειρά από τον δημιουργό του «La casa de papel» είναι μια από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του Netflix και αναμένετε να κάνει πρεμιέρα το 2021.

Τι μπορείτε να μας πείτε για το “Sky Rojo“;

Είναι η τρέλα της οπτικής, θα τρελαθούν. Είναι εξαιρετικά πρωτότυπο και μια ισχυρή ιστορία που υποστηρίζει ένα από τα θαύματα που πρέπει να προέρχονται από το Vancouver Media και το Netflix. Είμαι γοητευμένος με τον χαρακτήρα μου και με την ιστορία που λέμε.

Τι γίνεται με τη μαγνητοσκόπηση και με τον Miguel Ángel Silvestre;

Ο Miguel Ángel και όλοι οι συνάδελφοί μου είναι γλυκιά και υπερεπαγγελματική. Δημιουργούμε μια αφοσιωμένη και διασκεδαστική ομάδα. Το περισσότερο!

Η πλοκή της σειράς φαίνεται πολύ καλή, είστε έτοιμοι να είναι μια διεθνής επιτυχία όπως το «La casa de papel»;

Ναι, είμαστε έτοιμοι να το πετύχουμε. Και ελπίζω να συμβαίνει γιατί έχει τα πάντα για τον κόσμο.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας έργα;

Συνεχίζουμε να γυρίζουμε στο “Full” Red Sky “και περιμένουμε ήδη το κοινό να το δει. Και η εστίασή μου είναι στην κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ μου. Δουλεύω σκληρά για να προχωρήσω και να εξισορροπήσω τους δύο κόσμους μου: τη δράση και τη μουσική. Και είμαι πολύ ευγνώμων για κάθε ευκαιρία και για την αγάπη όσων με συνοδεύουν.