6 πράγματα που αποκάλυψε στην τηλεοπτική της εξομολόγηση η Τζούλια Αλεξανδράτου

6 πράγματα που αποκάλυψε στην τηλεοπτική της εξομολόγηση η Τζούλια Αλεξανδράτου

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου, η Τζούλια Αλεξανδράτου, μιλώντας πρώτη φορά σε εκπομπή μετά το γάμο της με τον ελληνοαυστριακό Κριστιάν Καρπόζηλο και την εγκατάστασή της στη Βιέννη.

Με λουκ που παρέπεμπε σε Merilyn Monroe, η πρώην στεμμένη που εξέπληξε το κοινό όταν έγινε πορνοσταρ, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες της εταιρείας Sirina, έδειξε φανερά μετανιωμένη για επιλογές του παρελθόντος, όπως το ροζ dvd, και εξήγησε πως ηρέμησε όταν έφυγε από τη χώρα και έπαψε να ακούει και να διαβάζει όσα λέγονταν για εκείνη.

Όπως είπε και η ίδια:

  1. Μετάνιωσε για τα ροζ DVD, τα οποία θεωρεί λάθος και “χρεώνει” αυτή της την απόφαση σε λάθος ανθρώπους που είχε τότε στη ζωή της και την παραπλάνησαν, χωρίς όμως να αναφερθεί σε αυτούς ονομαστικά. «Με ώθησαν να κάνω πράγματα που εγώ σαν Τζούλια δεν θα έκανα ποτέ. Έκανα τεράστια λάθη και θα ζω με αυτά μέχρι να πεθάνω», είπε.
  2. Αποκάλυψε πως σήμερα εργάζεται σε ξενοδοχειακή επιχείρηση ενώ κάνει και κάποιες εμφανίσεις σε κλαμπ της Γερμανίας, τραγουδώντας play back, όμως θα επέστρεφε στην Ελλάδα αν είχε κάποια σοβαρή τηλεοπτική πρόταση.
  3. Εξήγησε πως η περίφημη γκριμάτσα στα καλλιστεία δεν έγινε γιατί δεν βγήκε Σταρ Ελλάς, αλλά απευθυνόταν στην κολλητή της που καθόταν στο ακριβώς από κάτω τραπέζι, ήταν ένα είδος συνεννόησης μεταξύ τους.
  4.  Υποστήριξε πως παρόλα όσα έχουν γραφτεί ή υπονοηθεί για εκείνη, την περίοδο που έκανε τις ροζ ταινίες δεν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
  5. Παραδέχτηκε πως μετά από όλα όσα λέγονταν για εκείνη έφτασε στο σημείο να σκεφτεί μέχρι να βάλει και τέρμα στη ζωή της. «Κάθε μέρα έκλαιγα και αναρωτιόμουν τι θα πουν αύριο», είπε και τόνισε πως αν οφείλει σε κάποιον ένα συγνώμη είναι μόνο στον εαυτός της, καθώς δεν πείραξε κανέναν άλλο.
  6. Όπως δήλωσε, κάνει ακόμα μόντελινγκ, ενώ αν και μόλις 29 ετών ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να λέει την ηλικία της.