“5Χ5” σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση: Όσα θα δούμε απόψε

“5Χ5” σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση: Όσα θα δούμε απόψε

«5XΣΠΕΣΙΑΛ
ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΙΟΥΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

SNEAK PREVIEW

Ντίσκο, ζεϊμπέκικο ή μπαλέτο;

Ο Θάνος Κιούσης βάζει ένα χορευτικό challenge στον Αντώνη Βλοντάκη και τον Κώστα Κοκκινάκη και οι δύο πολίστες επιδεικνύουν τις χορευτικές τους ικανότητες στο πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με μεγάλη επιτυχία! 

Ο Θάνος Κιούσης την Κυριακή 14 Απριλίου φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα ακόμα νυχτερινό, εκθαμβωτικό και άκρως διασκεδαστικό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ, που υπόσχεται να κάνει το βράδυ της Κυριακής μας πιο παιχνιδιάρικο με σπέσιαλ νέους γύρους!

Το πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους και λαμπερούς καλεσμένους, που παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους τον Αντώνη Βλοντάκη και τον Κώστα Κοκκινάκη, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Οι δύο «αντίπαλοι» παίκτες έχουν έρθει με άγριες διαθέσεις για να κερδίσουν και κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι! Παρότι είναι χρόνια μαζί στις πισίνες υπάρχουν πολλά, που τελικά δεν γνωρίζει o ένας για τον άλλον… Σ΄ αυτό το επεισόδιο, όμως, θα τα μάθουμε όλα!

Ο Αντώνης Βλοντάκης «λαδώνει» τον Θάνο με ένα σκουφάκι πόλο, ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης αποκαλύπτει πως έχει ένα γουρούνι που αποκαλεί «πανσέτα»!

Οι ερωτήσεις που γίνονται φέρνουν τους 100 αντιμέτωπους με τους αρχηγούς και τους παίκτες, οι οποίοι απαντούν στις ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση.

Και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Κυριακή 14 Απριλίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1 

#5×5

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Head of Production: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΤΣΟΣ
Project Manager: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ
Content Director: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ

Αρχισυντάκτρια: ΕΛΛΗ ΠΑΣΣΑ
Σκηνοθέτης: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
Βοηθός Σκηνοθέτης: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΟΡΑΣ

Οργάνωση Παραγωγής: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ
Διεύθυνση Παραγωγής: ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΗΣ