“5Χ5” σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση: Όσα θα δούμε απόψε

“5Χ5” σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση: Όσα θα δούμε απόψε

 «5XΣΠΕΣΙΑΛ
ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΙΟΥΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Ο Θάνος Κιούσης την Κυριακή 24 Μαρτίου φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα ακόμα νυχτερινό, εκθαμβωτικό και άκρως διασκεδαστικό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ, που υπόσχεται να κάνει το βράδυ της Κυριακής μας πιο παιχνιδιάρικο με σπέσιαλ νέους γύρους!

Το πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους και λαμπερούς καλεσμένους, που παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους την Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Κώστα Μαλλιάτση.  Το αγαπημένο ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 αυτή την Κυριακή γίνεται Night Crew και οι αρχηγοί των 2 ομάδων έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Όλοι οι παίκτες απαντούν στις απρόβλεπτες ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση!

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση, που αναμφισβήτητα δίχασε το πλατό: «Πείτε μας την αγαπημένη σας μακαρονάδα;».

Ο Θάνος προκαλεί σε ένα challenge τη Φελίσια Τσαλαπάτη και εκείνη κάνει διαφημιστικό σποτ για ένα πιγκάλ με… ερωτική διάθεση. Ο Κώστας Μαλιάτσης, από την άλλη, καλείται να αναγνωρίσει καθημερινά προϊόντα που χρησιμοποιούν οι σεφ, καθώς οι μαγειρικές του δεξιότητες είναι γνωστές, με σπεσιαλιτέ το μοναδικό κέικ πίτσα!

Οι «αντίπαλοι» παίκτες κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Κυριακή 24 Μαρτίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1

#5×5

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Head of Production: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΤΣΟΣ
Project Manager: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ
Content Director: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ
Αρχισυντάκτρια: ΕΛΛΗ ΠΑΣΣΑ

Σκηνοθέτης: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
Βοηθός Σκηνοθέτης: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΟΡΑΣ

Οργάνωση Παραγωγής: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ
Διεύθυνση Παραγωγής: ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΗΣ