“Το βιβλίο των σκιών” στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

“Το βιβλίο των σκιών” στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Μετά την περυσινή επιτυχία ”Η ΝΕΚΡΗ ΝΥΦΗ”, το Theatre 73100 και το Jazz Train Studio ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν “Το βιβλίο των σκιών” ένα μουσικοχορευτικό παραμύθι βασισμένο στην ταινία της Disney “Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος” όπου συμμετέχουν πάνω από 40 χορευτές και ηθοποιοί.

To Σάββατο 16 Απριλίου πρόκειται να δοθούν δύο παραστάσεις στις 18:00 και στις 21:15  στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν από την Πέμπτη 21 Απριλίου έως το Σάββατο 23 Απριλίου.

Ώρες έναρξης Πέμπτη-Παρασκευή 21:15 και Σάββατο 18:00 και στις 21:15

Η ιστορία…

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Νέα Ορλεάνη του 1920 όπου ο πρίγκιπας Ναβιν επισκέπτεται, για να παντρευτεί την ωραία και πλούσια δεσποινίδα Λα Μπάφ, όμως το παιχνίδι της ζωής του επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις !
Φτάνοντας στην νέα Ορλεάνη λοιπόν πέφτει πάνω στον Μάγο Φασιλιε όπου τον μεταμορφώνει και αντικαθιστά στη θέση του, τον υπηρέτη του, Λώρενς, προκειμένου να επωφεληθεί τον τίτλο του κ να παγιδεύσει τη δεσποινίδα Σαρλοτ Λα Μπάφ και εννοείται τα λεφτά της !
Ο πρίγκιπας Ναβιν καταφέρνει να του ξεφύγει και βρίσκει στο δρόμο του την Τιανα , την καλύτερη φίλη της Σαρλότ μπλέκοντας την και αυτήν στην κατάρα του μάγου, μαζί λοιπόν προσπαθούν να βρουν τη μαμά Οντυ για να τους βοηθήσει να λύσουν τα μάγια και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα …
περνώντας βέβαια πολλές περιπέτειες με τσιγγάνους, πνεύματα και ληστές.