16 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη “Floricienta”, ο Juan Gil Navarro είπε τους λόγους της απόφασής του

16 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη "Floricienta", ο Juan Gil Navarro είπε τους λόγους της απόφασής του

Τoν γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στον πρωταγωνιστικό ρόλο της αργεντίνικη νεανική τηλενουβέλλα, Floricienta που προβαλλόταν για δυο χρόνια μέσα από την συχνότητα της ET1 αλλά και αργότερα και από το Star.

Με αφορμή την επιστροφή της “Floricienta” μετά από 16 χρόνια, ο Juan Gil Navarro και  η Florencia Bertotti είχαν ένα στην εκπομπή “Cortá por Lozano“.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων είπε λεπτομέρειες για το πώς έζησε αυτή την εμπειρία και το μεγάλο εύρος που είχε η σειρά εκείνη την εποχή, η οποία έφτασε σε απρόσμενα μέρη στον κόσμο.

Από την άλλη πλευρά, η Florencia αναφέρθηκε στα συναισθήματά της όταν ο Navarro αποφάσισε να αποσυρθεί από το πρόγραμμα, το οποίο δημιούργησε πολύ συναίσθημα στο καστ και στο κοινό.

«Αυτό που φώναξα και αυτό που φωνάξαμε στο σετ ήταν πολύ. Εκπληρώθηκε επειδή ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στην αλλαγή», είπε η Bertotti.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Juan Gil Navarro συμφώνησε με τις δυσκολίες της πρωτοβουλίας του, εκφράζοντας τον πόνο του και ζητώντας συγγνώμη από τους οπαδούς της σειράς.

Επιπλέον, ο Federico Fritzenwalden μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να εγκαταλείψει την παραγωγή, λέγοντας: «Είχα την προκατάληψη να σκεφτώ ότι η δέσμευση για αρκετά χρόνια σε κάτι που ήταν παιδικό δεν θα μου επέτρεπε να αναπτύξω άλλα πράγματα».

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε για τις σκέψεις του από το παρελθόν: «Με την πάροδο του χρόνου έμαθα να καταλαβαίνω ότι αυτές οι προκαταλήψεις είναι άχρηστες και στην πραγματικότητα είναι δικές μου».