10 πράγματα που απαγορεύετε να κάνει η Meghan Markle μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry

10 πράγματα που απαγορεύετε να κάνει η Meghan Markle μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry

Όπως έχει πλέον γνωστό η Meghan Markle θα μπει στην Βασιλική οικογένεια καθώς πρόκειται να παντρευτεί τον Πρίγκιπα Harry στις 19 Μαϊου του 2018. Πρόκειται για ένα γεγονός που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή και την καθημερινότητά της ηθοποιού, όχι μόνο επειδή θα ανήκει σε μία royal οικογένεια αλλά και για… 10 ακόμη λόγους.

1. Να κυκλοφορεί δημοσίως μόνη της.

2. Να δίνει αυτόγραφα. Και αυτό διότι από το Παλάτι φοβούνται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει κανείς την υπογραφή οποιουδήποτε μέλους της βασιλικής οικογένειας για λόγους πλαστογραφίας.

3. Να βγάζει selfies ή να έχει Instagram ή Twitter. Μπορεί το Instagram account της να υπάρχει ακόμη, άπαξ και παντρευτεί όμως θα εκπροσωπείται από το γενικό account του @KensingtonRoyal, όπως ακριβώς ο Harry, ο William και η Kate Middleton.

4. Να ψηφίζει. Αν και δεν απαγορεύεται από τον νόμο, θεωρείται πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν χρειάζεται να παίρνουν μέρος στις εκλογές.

5. Να φοράει see through ρούχα. Το Ralph & Russo φόρεμα με τις διαφάνειες, αξίας $75,000 δολαρίων που είδαμε να φοράει στη φωτογράφιση για το επίσημο πορτραίτο της με τον Harry, μάλλον ήταν το τελευταίο “προκλητικό” outfit με το οποίο την είδαμε.

6. Να φοράει έντονο ή σκούρο χρώμα βερνίκι στα νύχια. Το πρωτόκολλο του Παλατιού απαγορεύει οποιαδήποτε απόχρωση πέρα από τις πολύ neutral και απαλές, κάτι που βλέπουμε να εφαρμόζει εδώ και χρόνια η Βασίλισσα αλλά και, εσχάτως, η Kate Middleton.

7. Να κρατάει μεγάλες τσάντες. Όπως και η Kate Middleton, η οποία κυκλοφορεί πάντα με ένα μικρό και διακριτικό clutch, έτσι και η Meghan θα πρέπει να ξεχάσει τις μεγάλες tote bags που κατά τα άλλα λατρεύει.

8. Να κάθεται σταυροπόδι. Δεν είναι κάτι που απαγορεύεται αλλά συνηθίζεται οι royals να μην κάθονται κατά αυτόν τον τρόπο καθώς δεν θεωρείται ιδιαίτερα σεβάσμιο και κομψό.

9. Να κοιμάται πριν τη Βασίλισσα. Ένας κανόνας που θα ισχύει βέβαια μόνο για τις ημέρες που η Meghan και η Queen Elizabeth βρίσκονται στο ίδιο σπίτι ή κάστρο.

10. Να ανοίγει δώρα τα Χριστούγεννα. Η παράδοση θέλει τη βασιλική οικογένεια να περνάει την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Sandringham House και να ανοίγουν και τα δώρα εκείνη την ημέρα, ενώ την επομένη, δηλαδή ανήμερα των Χριστουγέννων, πηγαίνουν όλοι μαζί στην εκκλησία.