10χρονη Μαρκέλλα: Όσα δήλωσε ο βιολογικός της πατέρας

10χρονη Μαρκέλλα: Όσα δήλωσε ο βιολογικός της πατέρας

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» μίλησε ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας που είχε εξαφανιστεί για 2 ολόκληρες μέρες από το σπίτι της αλλά τελικά βρέθηκε χθες έξω από ένα βενζινάδικο.

Ο βιολογικός πατέρας της μικρής, ζει στη Φλώρινα τα τελευταία τρία χρόνια μαζί με την οικογένειά του, και όπως υποστηρίζει δεν ενημερώθηκε από την οικογένεια για την εξαφάνισή της ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί του.

«Όχι τίποτα, ούτε από την Αστυνομία, ούτε από πουθενά, κανένα νέο. Πήρα την αστυνομία δέκα φορές τηλέφωνο, τα παιδιά δεν έχουν τηλέφωνο εκεί για να έρθω σε επικοινωνία. Με τον αδερφό της μίλησα. Αυτά, τίποτα άλλο.

Ο αδελφός της μου είπε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, μην τα σκαλίζουμε περισσότερο, κάτσε να δούμε τι θα γίνει. Τα πράγματα ακόμα δεν ξεκαθάρισαν, τίποτα, δεν ξέρουν και αυτοί τι έγινε, πως έγινε. Η μικρή είναι στο νοσοκομείο, δεν βγήκε ακόμα. Περιμένω να δω τι θα μου πουν και εμένα, στην αναμονή είμαι», ανέφερε ο πατέρας.