«Όχι δεν τα ‘χουμε βρει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

«Όχι δεν τα ‘χουμε βρει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι YES», παραχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης που μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο «γυαλί» αλλά και τη σχέση του σήμερα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όταν το 2006 ήμουν από τους πρώτους ηθοποιούς που έγιναν παρουσιαστής θεωρούνταν αμαρτία! Μου κόστισε στο θέατρο» παραδέχθηκε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Για αυτό γύρισα στο θέατρο και μου… κόστισε στην τηλεόραση».

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό για τις δηλώσεις που έχει κάνει για τον πρώην φίλο του Γρηγόρη, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του.

«Έλα μωρέ! Είναι παλιό θέμα! Έπαιξε. Το λάθος μου ήταν… Τι το συζητάμε; Άσ’το, ας μην το συζητάμε. Δεν έχει λόγο όλο αυτό. Η αλήθεια είναι πως οι άντρες τσακώνονται. Αυτό είναι το ωραίο στη σημερινή εποχή. Να τσακώνεσαι».

Για το πώς είναι η σχέση τους και αν τα έχουν βρει, είπε: «Όχι, δεν τα έχουμε βρει σήμερα» προσθέτοντας: «Και να τα βρούμε δε θα ξεχαστούν. Ο άντρας έτσι είναι. Έχουμε χάσει την ουσία της ζωής. Η ζωή έχει και το αλάτι και το πιπέρι και την πάπρικα!».