Όλες οι λεπτομέρειες για την παραμονή του Enrique Iglesias στην Ελλάδα

Όλες οι λεπτομέρειες για την παραμονή του Enrique Iglesias στην Ελλάδα

Ο Enrique Iglesias έρχεται στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 10 Μαΐου.

Ο Λατίνος σταρ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, έχει ζητήσει να δοκιμάσει σουβλάκι, χωριάτικη σαλάτα, μουσικά και άλλες γεύσεις από την ελληνική κουζίνα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Αλκίνοος Μπουνιάς στην Espresso.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Enrique δεν θα συνοδεύεται από τη σύντροφό του, Άννα Κουρνίκοβα και τα δίδυμα παιδιά τους.

«Ο Enrique αγαπάει την Ελλάδα και την ελληνική κουζίνα, και είναι ο πιο απλός και καθόλου ιδιότροπος και απαιτητικός διεθνής σταρ που έχει έρθει στη χώρα μας» αποκαλύπτει στην εφημερίδα πηγή από την παραγωγό εταιρία και συμπληρώνει:

«δεν έχει ζητήσει τίποτα το εξωφρενικό να του παρέχουν στη διάρκεια της παραμονής του, πέραν ενός άνετου δωματίου σε ξενοδοχείο και το φαγητό του, που ζήτησε να περιλαμβάνει διάφορα ελληνικά πιάτα».

Ο τραγουδιστής θα φτάσει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης με ιδιωτική πτήση, προερχόμενος από την Πράγα, όπου έδωσε δύο sold out συναυλίες στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του με τον τίτλο «Euphoria».