Χριστούγεννα με τη Μαρία Μπακοδήμου και το Ένας για όλους

Χριστούγεννα με τη Μαρία Μπακοδήμου και το Ένας για όλους

Μαρία Καβογιάννη, Βίκυ Βολιώτη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη και Αλεξία Καλτσίκη, με αρχηγό την Ειρήνη Μακρή γίνονται «Ένας Για Όλους» και παίζουν με τη Μαρία Μπακοδήμου για καλό σκοπό!

Το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό επεισόδιο του «Ένας για όλους» με την Μαρία Μπακοδήμου είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. 7 «Top Girls» από το θέατρο «Πόρτα» συνάντησαν τη Μαρία Μπακοδήμου με διάθεση παιχνιδιάρικη και κοινή τους επιθυμία έναν καλό σκοπό!

Η Ειρήνη Μακρή, η Μαρία Καβογιάννη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Βίκυ Βολιώτη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Άλκηστης Πολυχρόνη και η Αλεξία Καλτσίκη έπαιξαν για να στηρίξουν το σωματείο ΠΝΟΗ – Φίλοι της Εντατικής Θεραπείας του Παιδιού. Η ΠΝΟΗ ασχολείται με τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας. Υποστηρίζει γονείς και τα μωρά τους που νοσηλεύονται στην Εντατική.

Οι 7 ηθοποιοί της παράστασης Top Girls είχαν διάθεση, είχαν αγωνία και έζησαν κάθε στιγμή του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος. Έδειξαν εμπιστοσύνη στην αρχηγό τους, Ειρήνη Μακρή, και πολλές φορές χρειάστηκε να τις «επαναφέρει σε τάξη» η Μαρία Μπακοδήμου, καθώς οι 6 γυναίκες συμμετείχαν ενεργά σε κάθε ερώτηση θέλοντας κάποιες φορές να βοηθήσουν την αρχηγό τους.

«Ένας για όλους» με τη Μαρία Μπακοδήμου και την πιο γιορτινή διάθεση,
ανήμερα Χριστουγέννων στις 20.00 στο OPEN.

OPEN: Ανοιχτοί στη μαγεία των Χριστουγέννων!