Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τους Onirama

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τους Onirama

Στο επίκεντρο αντιπαράθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι Onirama, καθώς οι παρατάξεις διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, φέτος τα Χριστούγεννα στην πλατεία Αριστοτέλους θα στολίσουν ένα φυσικό έλατο ύψους 20 μέτρων, με περισσότερα από 14.000 λαμπιόνια τύπου led, ενώ σε κλειστό χώρο θα στηθεί η «Εποχή των Παγετώνων» με παλαιολιθικά θηλαστικά. Παράλληλα, θα γίνουν καλλιτεχνικά δρώμενα και συναυλίες, με τους Onirama να εμφανίζονται στην έναρξη της εορταστικής περιόδου, στις 30 Νοεμβρίου.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο τελικά ενέκρινε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τη διπλή ψήφο της προέδρου, Καλυψώς Γούλα, όπως προβλέπει ο νόμος, ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας στάθηκε στην αμοιβή του συγκροτήματος.

Όπως ανέφερε, η Θεσσαλονίκη θα πληρώσει για την συναυλία 19.250 ευρώ, ενώ ο δήμος Λάρισας πέρσι είχε δώσει 8.000 ευρώ λιγότερα! «Κάθε φορά τα Χριστούγεννα έρχονται καθυστερημένα, τα παρουσιάζει κάποιος άλλος και ξοδεύουμε περισσότερα από άλλους Δήμους», πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής, οι Onirama δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο για τον ισχυρισμό του δημοτικού συμβούλου, ο οποίος δεν αποκλείεται στο υπέρογκο ποσό που ανέφερε να μην υπολόγισε μόνο την αμοιβή του γκρουπ, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για την διεξαγωγή κάθε συναυλίας.