Το Tomorrowland έρχεται στην Αθήνα!

Το Tomorrowland έρχεται στην Αθήνα!

Το Unite With Tomorrowland, ένα εντυπωσιακό event με live εμφανίσεις επί σκηνής και ζωντανή δορυφορική σύνδεση με το μεγάλο φεστιβάλ του Βελγίου, θα πραγματοποιηθεί φέτος σε 4 διαφορετικές χώρες.

Το Tomorrowland, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου που γίνεται αστραπιαία sold out κάθε χρόνο, ταξιδεύει φέτος στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Πορτογαλία.

Το Unite With Tomorrowland, ένα εντυπωσιακό event με live εμφανίσεις επί σκηνής και ζωντανή δορυφορική σύνδεση με το μεγάλο φεστιβάλ του Βελγίου, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Ενώνοντας το κοινό της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Μάλτας και της Πορτογαλίας, το Amicorum Spectaculum – ένα από τα μεγαλύτερα θέματα στην ιστορία του Tomorrowland – θα υποδεχτεί entertainers απ’ όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μία μουσική γιορτή με δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο σε συνδυασμό με μία σκηνή σε κάθε χώρα, με εκπληκτικά ντεκόρ και ειδικά εφέ, με σκοπό να ζήσουμε όλοι την ατμόσφαιρα του Tomorrowland.

Ένα μεγάλο line-up από διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες θα βρεθεί live επί σκηνής, ενώ οι εμφανίσεις των βασικών headliners από την κεντρική σκηνή του Βελγίου θα μεταδοθούν ζωντανά κατά τη διάρκεια του event.

To Tomorrowland είναι ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ που γίνεται στο Βέλγιο. Διοργανώνεται από τους αυθεντικούς ιδρυτές (και ιδιοκτήτες του), τους αδελφούς Beers. Πραγματοποιείται σε έναν όμορφο φυσικό χώρο, την ψυχαγωγική περιοχή του de Schorre, στην πόλη του Boom (16 χιλιόμετρα νότια της πόλης Antwerp και 32 χιλιόμετρα βόρεια των Βρυξελλών).

Το 2019, το Tomorrowland γιορτάζει τα 15 του χρόνια και αυτό είναι λόγος για έναν εορτασμό με ένα νέο θέμα με τίτλο, The Book of Wisdom: The Return, με μία εντυπωσιακή κεντρική σκηνή να το συνοδεύει, καθώς και με ένα απίστευτο line-up που αποτελείται από περισσότερους από 1000 καλλιτέχνες.

Το Tomorrowland επιστρέφει στο Boom, στο Βέλγιο, για άλλα δύο τριήμερα αυτή τη χρονιά, στις 19-21 και 26-28 Ιουλίου. Κατά τη διάρκειά τους, περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι θα εισέλθουν στους “ιερούς τόπους” του φεστιβάλ.

Πολλές ειδικές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν τη φετινή χρονιά για να εορταστεί η 15η επέτειος του Tomorrowland. Το ξεκίνημά του πραγματοποιήθηκε το 2005 και, στο διάστημα μέχρι σήμερα, έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που πλέον θεωρείται το δημοφιλέστερο και εντυπωσιακότερο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο.

Αυτή τη χρονιά, η 15η επέτειος θα τιμηθεί με διάφορους τρόπους, όπως η πρώτη χειμερινή εκδοχή του φεστιβάλ, με το Tomorrowland Winter στο Alpe d’Huez (Γαλλία) και την δημιουργία του Tomorrowland – One World Radio που πρόσφατα ξεκίνησε να βρίσκεται στον αέρα.

Info
Unite With Tomorrowland
27 Ιουλίου 2019 Πλατεία Νερού
Κάντε τώρα την προεγγραφή στο tomorrowland.com για την ειδική προπώληση που ξεκινάει στις 15 Απριλίου μέσω της viva. https://www.tomorrowland.com/en/unite/welcome