Το GPOP.GR στις εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργύρου στο Fantasia!

Το GPOP.GR στις εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργύρου στο Fantasia!

Το GPOP.GR είχε τη χαρά να βρεθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο νυχτερινό μαγαζί Fantasia, στο οποίο εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης για ακόμη ένα χειμώνα βρίσκεται στο καλλιτεχνικό του σπίτι, που γεμίζει από κόσμο κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του διασκεδάζουν τους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ένα ατελείωτο πάρτι στήνεται στην παραλιακή.

Οι Αθηναίοι αγαπούν τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς εδώ και εννέα μήνες είναι sold out και το χαρακτηριστικό είναι πως οι περισσότεροι πάνε παραπάνω από μια φορά.

Τα τραγούδια του έχουν λατρευτεί και ο ίδιος όπου και αν εμφανίζεται προκαλεί “χαμό”.

Ένα σχήμα υψηλών προδιαγραφών με “ποικιλία” μουσικής, που τους ικανοποιεί  όλους.

Μαζί του ταλαντούχοι τραγουδιστές που έχουν αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων, τι αξίζουν.

Ο Στράτος Αντιπαριώτης (Stan) που είναι ιδιαίτερα αγαπητός κερδίζει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του και τα τραγούδια του που είναι όλα τέλεια.

Η Ήβη Αδάμου, μαγεύει τόσο με την φωνή της όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς είναι και φωνάρα και πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Μαζί με τους χορευτές της, η Ήβη κάνει ένα χορευτικό πρόγραμμα, πολύ διασκεδαστικό.

Μαζί τους σε αυτή τη μουσική εμπειρία, είναι η Animado, η Konnie Metaxa, η Ξένια Ντάνια, ο Dj Kas, οι Mc Mario & Tony.

Οποίος θέλει να περάσει μια υπέροχη βραδιά πρέπει να επισκεφτεί το Fantasia και δεν θα χάσει.

Τα επόμενα Σαββατοκύριακα είναι τα τελευταία, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός και οι συνεργάτες του θα τραγουδήσουν για τελευταία φορά στις 15 Φεβρουαρίου!

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν το επιτυχημένο σχήμα να ταξιδέψει μέχρι την Θεσσαλονίκη και να χαρίσει μοναδικές βραδιές στους ανθρώπους της συμπρωτεύουσας.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση τόσο για τον εν λόγω σχήμα, όσο και για το ποιος καλλιτέχνης θα βρίσκεται μετά στο παραλιακό μαγαζί της Αττικής.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πολύ κοντά με το κοινό, καθώς το πρωί μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανοίγει το καμαρίνι του για αυτούς που θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Όπως ήταν αναμενόμενο εξασφαλίσαμε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό για τους αναγνώστες μας από την βραδιά που επισκεφτήκαμε το Fantasia.