Το αστρονομικό ποσό που δώρισε η Rihanna για την καταπολέμηση του κορονοϊου

Το αστρονομικό ποσό που δώρισε η Rihanna για την καταπολέμηση του κορονοϊου

Σε μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη κίνηση προχώρησε η Rihanna μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού, καθώς η τραγουδίστρια, αποφάσισε να δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να καταπολεμηθεί ο κορονοϊό, ο ιός που τις τελευταίες μέρες πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, η Rihanna μέσω του οργανισμού «Clara Lionel Foundation» πήρε την απόφαση να δωρίσει το συγκεκριμένο ποσό προκειμένου αυτό να μοιραστεί για διάφορους σκοπούς στις ΗΠΑ, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μάλιστα, τα χρήματα θα πάνε σε τράπεζες φαγητού που διοργανώνουν συσσίτια για ευπαθείς ομάδες και ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τον ιό.

Παράλληλα, θα προμηθεύσει με τεστ για τον κορονοϊό χώρες όπως η Αϊτή και το Μαλάουϊ, όπως επίσης και τον εξοπλισμό αυτών και άλλων των χωρών. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την αγορά υγειονομικού υλικού για νοσηλευτικό προσωπικό και διαγνωστικά εργαστήρια.

Ακόμη, ένα μέρος του ποσού θα πάει και σε ιατρικές εταιρείες και εργαστήρια ώστε να ενισχυθούν οι προσπάθειες για την εύρεση ενός εμβολίου κόντρα στον κορονοϊού.