Την Ελλάδα ετοιμάζεται να επισκεφτεί ο Alexander Rybak

Την Ελλάδα ετοιμάζεται να επισκεφτεί ο Alexander Rybak

Ήταν ο νικητής της Eurovision το 2009 εκπροσωπώντας την Νορβηγία με το τραγούδι “Fairytale”. Ο Alexander Rybak, ετοιμάζετε να επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα.

Ο τραγουδιστής μέσα προσωπικά του social media ανέβασε μια φωτογραφία στο  ενημερώνοντας και καλώντας όσους θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά ότι το βραδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου στα πλαίσια του Meet & Greet θα βρεθεί και στην Αθήνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής επισκέπτεται την Ελλάδα καθώς το 2009 μετά το τέλος της Eurovision είχε ξανά έρθει για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού, Ρυθμό 949 και τους ακροατές του καθώς είχε αποδεχτεί και την πρόσκληση της εταιρίας Universall Music και είχε δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη στον Μάκη Πουνέντη αλλά είχε φωτογραφηθεί για τα περιοδικά.

Στην φωτογραφία που ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook έγραψε στην λεζάντα: Είμαι άρρωστος και βήχω όλη την ώρα. Έτσι, αν είστε αρκετά τρελοί για να με συναντήσετε αύριο, βάλτε μαζί σας κάποια βιταμίνη C, ώστε να μην αρρωστήσετε και εσείς” αποκαλύπτοντας ότι είναι λίγο άρρωστος αλλά παρόλα αυτά τίποτα δεν θα τον εμποδίσει να βρεθεί στην χώρα μας.