Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους – Συνάντηση 4

Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους - Συνάντηση 4

Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους – Συνάντηση 4

Κυριακή 03 Μαΐου 2020 στις 19.00

Δημήτρης Λιγνάδης-Βασίλης Παπαβασιλείου-Νίκος Καμτσής

Βασίλης Παπαβασιλείου – Δημήτρης Λιγνάδης

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και διανοητής του θεάτρου και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και διευθυντής του Εθνικού θεάτρου.
Την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 (7.00 μμ)

Είναι καλεσμένοι του σκηνοθέτη Νίκου Καμτσή και του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Οι συνομιλητές με τον υπεύθυνο λόγο τους και τις έγκυρες απόψεις τους, θα επιχειρήσουν να ορίσουν το στίγμα του νέου ανθρώπου που γεννιέται μέσα σ΄ αυτήν την υγειονομική και κοινωνική πανδημία. Του μοναχικού ανθρώπου, του ανθρώπου που δεν αγγίζει και δεν αγγίζεται, δεν πλησιάζει και δεν πλησιάζεται, του ανθρώπου της «κατ’ οίκον εργασίας, εκπαίδευσης, διαβίωσης».

Θα επιχειρήσουν, επίσης, να κάνουν έναν απολογισμό. Μια που βρισκόμαστε σε αναγκαστική παύση και ακινησία ας σκεφτούμε: Τι κάναμε σωστά και τι λάθος, τι πήγε καλά και τι «στράβωσε». Η εμπειρία και η περιπέτεια αυτή πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί.

Η μετάδοση του LIVE STREAMING θα γίνει μέσα από τη σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook: https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio/ την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 στις 7.00 μμ.

Οι προηγούμενες ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με την Λυδία Κονιόρδου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Μάξιμο Μουμούρη του προηγούμενου Σαββάτου και με τον Θανάση Παπαγεωργίου, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαργιά της προ-προηγούμενης εβδομάδος είναι στο παραπάνω link και μπορεί να τις δει όποιος ενδιαφέρεται.