Συγκλονίζει η Χαρά Βέρρα για το πρόβλημα υγείας της 8χρονης εγγονής της

Συγκλονίζει η Χαρά Βέρρα για το πρόβλημα υγείας της 8χρονης εγγονής της

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, παραχώρησε η Χαρά Βέρρα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της, τις 2 κόρες της αλλά και την 8χρονη εγγονή της, που αντιμετωπίζει ένα σύνδρομο που δεν το γνωρίζει κανείς, ενώ οι γιατροί δεν έχουν δώσει ελπίδα για βελτίωση.

Μάθαμε πολλές πληροφορίες για σένα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς το σόου σ’ έφερε αντιμέτωπη με πολλές ερωτήσεις για τα προσωπικά σου, με ιστορίες της ζωής σου που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Είπα ότι είμαι η νονά του Γιαννάκη, που είναι ο γιος του άντρα μου, ότι έχω δύο κόρες… Γι’ αυτόν το λόγο απέφευγα να πάω στο σόου. Απέφευγα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή…

Το έκανες, όμως… Γιατί;

Ναι, το έκανα, μ’ έπιασε η ευαισθησία μου, είπα για τον Γιαννάκη μου, γιατί τον λατρεύω, είπα για την εγγονή μου, που είναι παιδί μου…

Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγγονή σου;

Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση βελτίωσης;

Ναι, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένειά της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη.