Στράτος Τζώρτζογλου: “Στην αρχή είπαν ότι είναι διαφημιστικό κόλπο η σχέση μου με τη Σοφία”

Στράτος Τζώρτζογλου: “Στην αρχή είπαν ότι είναι διαφημιστικό κόλπο η σχέση μου με τη Σοφία”

Στο νησί της Νάξου βρέθηκαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα.

Το ζευγάρι συνάντησε την κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και μίλησε για την σχέση του, αλλά και για κάποια κακόβουλα σχόλια που έχει ακούσει.

«Τα επικριτικά σχόλια λαμβάνονται από τους πάντες, ποιοι είμαστε εμείς για να μην λάβουμε; Αλλά λαμβάνουμε τόσο γράμματα και μηνύματα αγάπης στο Facebook και στο Instagram. Στην αρχή της σχέσης μας ενόχλησε η διαφορά ηλικίας. Κι εγώ όταν ήξερα κάποιους έλεγα καλά 25 χρόνια διαφοράς; Ήταν περίεργο. Δεν τους κακολογώ. Στην αρχή έλεγαν ότι θα είναι διαφημιστικό κόλπο και μετά τι δουλειά έχει η Σοφία μαζί του.

Οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση έχω πάρει να ξέρεις ότι στην αρχή βρήκα αντίδραση και λέω Σοφία θα ζούμε την κάθε μέρα μας όσο πιο έντονα γίνεται. Προσευχόμαστε την επόμενη μέρα να είμαστε υγιείς, εγώ προσεύχομαι κάθε μέρα. Η αγάπη για την εκκλησία προέκυψε απ’ την γιαγιά μου και τη μαμά μου που μου έμαθαν να λέω προσευχή, το Πάτερ Υμών και το Πιστεύω», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Στις πρώτες δύο εβδομάδες έκανα πρόταση γάμου στην Σοφία. Στις 2 εβδομάδες της έδωσα δαχτυλίδι», πρόσθεσε ο ηθοποιός με την Σοφία Μαριόλα να δηλώνει: «Όσο και να ακούγεται περίεργο ένιωσα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και λέω μαζί σου. Τέλος δεν με νοιάζει τίποτα άλλο».