Στην υγειά μας ρε παιδιά: Ένα μελωδικό οδοιπορικό με χρώμα και άρωμα Ανατολής

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Ένα μελωδικό οδοιπορικό με χρώμα και άρωμα Ανατολής

Ένα μελωδικό οδοιπορικό με χρώμα και άρωμα Ανατολής, θα μας χαρίσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή μάς ταξιδεύει σε Πόλη, Σμύρνη και Μικρασία, μέσα από πολυαγαπημένα, διαχρονικά και αξεπέραστα τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες και όχι μόνο.

Στο μουσικό μέρος της εκπομπής, οι Ελένη Καρακάση, Ευαγγελία Μουμούρη, Παρθένα Χοροζίδου, Σωτήρης Παπατραγιάννης, Γιάννης Διονυσίου, Ιφιγένεια Ιωάννου και Δημήτρης Κρανίδας ερμηνεύουν μικρασιάτικα, σμυρναίικα, πολίτικα, υπέροχα τραγούδια της ανατολής και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές.

Μαζί τους σε αυτό το ξεχωριστό αφιέρωμα που ξυπνά αναμνήσεις και θύμησες και οι: Δάνης Κατρανίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (που μας επιφυλάσσει μια μοναδική έκπληξη), Σοφία Σπυράτου, Στέλιος Μάινας, Φάνης Μουρατίδης, Θεοφανία Παπαθωμά, Ρένος Ρώτας και Νίκη Βακάλη.

Μια μουσική πανδαισία με ιδιαίτερα ηχοχρώματα το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 21.00, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ